Minister’s Underground Economy Advisory Committee meeting - April 27, 2015 - Agenda

3:30       

 

1.     

Introductory comments
(10 minutes)

 

3:40

2.     

Roundtable
(30 minutes)
For discussion: Feedback from the Committee on what they have heard from their members after the November 2014 meeting.

 

4:10

3.     

Update - CRA UE activities
(30 minutes)   
For discussion: Input on various actions undertaken by the CRA.

 

4:40

4.     

Social marketing campaign/communications strategy
(35 minutes)
For discussion: How will the CRA use social marketing to combat the UE? How can MUEAC members help the CRA communicate its core messages about the UE?

 

5:15

 

Coffee break

 

5:30

 

5.     

Nudge project ideas under development
(30 minutes)
For information and discussion: Examples of ideas being considered to encourage individuals to be more compliant.

 

6:00

6.     

Discussion of opportunities and next steps
(15 minutes)
For decision: Key input will be summarized and the Minister will outline future engagement opportunities and timelines.

 

6:15

7.     

Adjournment

 

Report a problem or mistake on this page
Please select all that apply:

Thank you for your help!

You will not receive a reply. For enquiries, contact us.

Date modified: