Minister’s Underground Economy Advisory Committee meeting - April 11, 2019 – Agenda

9:00 AM

 
       Introductory Comments
(15 minutes)
 
9:15 AM

 
  Review of updated Terms of Reference
(10 minutes)
 
9:25 AM


 
  Academia and the UE
Current literature and how academic study can help
(30 minutes)
 
9:55 AM


 
  Tips and Gratuities – a Collaborative Approach
The Agency’s work with Restaurants Canada
(25 minutes)
 
10:20 AM

 
  Networking Break
(30 minutes)
 
10:50 AM


 
  Filing and Balance Confirmation Initiative
Automation of service and potential uses for members
(30 minutes)
 
11:20 AM


 
  Canadian-Certified Aging in Place Specialist
Accrediting renovators who provide aging-in-place services
(30 minutes)
 
11:50 AM

 
  Closing remarks
(10 minutes)
 
Report a problem or mistake on this page
Please select all that apply:

Thank you for your help!

You will not receive a reply. For enquiries, contact us.

Date modified: