Minister’s Underground Economy Advisory Committee meeting - May 29, 2017 - Agenda

09:00

1.     

Introductory Comments
(10 minutes)

 

09:10

2.     

Communications Activities
Discussion on CRA’s communications activities
(30 minutes)

 

09:40

3.     

Business-to-Business Reporting
Discussion on the current process
(30 minutes)

 

10:10

4.     

Leads Program Update
Overview on the current program and next steps
(20 minutes)

 

10:30

 

Break

(15 minutes)

 

10:45

5.     

The CRA’s Underground Economy Strategy
Discussion on topics for inclusion in the next Strategy
(60 minutes)

 

11:45

6.     

Closing remarks
(15 minutes)

Report a problem or mistake on this page
Please select all that apply:

Thank you for your help!

You will not receive a reply. For enquiries, contact us.

Date modified: