Minister’s Underground Economy Advisory Committee meeting - May 28, 2018 - Agenda

9:00 AM
 
 
      Introductory Comments
(15 minutes)

9:15 AM


 
  Canadian Federation of Independent Business: Impact of federal regulations on small business
Findings from CFIB research
(30 minutes)
 
9:45 AM


 
  Canadian Chamber of Commerce: Operating in multiple jurisdictions
Easing the compliance burden
(30 minutes)
 
10:15 AM


 
  Restaurants Canada: Exposing concerns regarding tips
Discussion of concerns and how compliance can be addressed collaboratively
(30 minutes)
 
10:45 AM

 
  Break
(20 minutes)
 
11:05 AM


 
  CRA’s UE ad campaign and public opinion research
Design, results, and lessons learned
(30 minutes)
 
11:35 AM


 
  Update on UE Strategy
Presentation and roundtable discussion
(20 minutes)
 
11:55 AM
 
  Closing remarks
(5 minutes)
Report a problem or mistake on this page
Please select all that apply:

Thank you for your help!

You will not receive a reply. For enquiries, contact us.

Date modified: