Minister’s Underground Economy Advisory Committee Meeting - November 17, 2014 - Agenda

10:00      

 

Media event
(30 minutes)

 

10:30

 

1.     

Introductions
(15 minutes)
For information: Members will introduce themselves and the organization they represent.

 

10:45  

2.    

Purpose and context
(15 minutes)            
For information: The Minister and Commissioner will outline the purpose of the committee.

 

11:00

3.     

The CRA’s 2014 Underground Economy (UE) Strategy and framework of activities
(45 minutes)
For information: The CRA recently developed an updated UE strategy. A range of activities have been developed, both short- and long-term.

 

11:30

4.     

Application of behavioural economics to the underground economy
(30 minutes)
For information: Presentation on how behavioural economics can play a role in our strategies to address the UE.

 

12:00

 

Working lunch break

 

12:30

 

5.     

Input from members
(75 minutes)                                                                                                                        
For discussion: What feedback can members offer to the CRA from their perspective regarding how to address the UE?

 

1:45

6.     

Summary and next steps
(15 minutes)
For decision: The key input will be summarized and the Minister will outline future engagement timelines.

 

2:00

7.     

Adjournment

Report a problem or mistake on this page
Please select all that apply:

Thank you for your help!

You will not receive a reply. For enquiries, contact us.

Date modified: