Minister’s Underground Economy Advisory Committee meeting - November 22, 2016 - Agenda

09:00

 

1.     

Introductory comments
(10 minutes)

 

09:10

2.     

CRA UE update
Discussion on CRA activities
(30 minutes)

 

09:40

3.     

Advisory Committee member update
Overview of CHBA and CPA Canada communications on the UE
(20 minutes)

 

10:00

 

Coffee break
(20 minutes)

 

10:20

4.     

Non-Filer Program – Impact on the UE
Discussion of non-filer program issues and focus
(20 minutes)

 

10:40

5.     

How Canada compares
Discussion on future CRA efforts and those of peer tax administrations
(40 minutes)

 

11:20

6.     

Informant leads
Discussion on facilitating leads from the public
(25 minutes)

 

11:45

7.     

Closing remarks
(15 minutes)

Report a problem or mistake on this page
Please select all that apply:

Thank you for your help!

You will not receive a reply. For enquiries, contact us.

Date modified: