Minister’s Underground Economy Advisory Committee meeting - November 30, 2017 - Agenda

1:00 pm      

 

Introductory Comments
(15 minutes)

 

1:15 pm


 

The CRA’s Digital Services
The digital services journey
(30 minutes)

 

1:45 pm


 

Ontario’s Activities Aimed at Combatting the UE
Discussion on communications and other UE efforts by the province
(30 minutes)

 

2:15 pm


 

An Academic Perspective on the UE
Lessons from economic sociology on citizen engagement and the UE
(55 minutes)

 

3:10 pm


 

Break
(15 minutes)

 

3:25 pm


 

The CRA’s Next UE Strategy
Presentation on final draft of 2018-2021 strategy
(30 minutes)

 

3:55 pm
 
Closing remarks
(5 minutes)
Report a problem or mistake on this page
Please select all that apply:

Thank you for your help!

You will not receive a reply. For enquiries, contact us.

Date modified: