Offshore Compliance Advisory Committee – Agenda – June 15, 2016

Wednesday June 15, 2016
8:30 a.m. – 4:30 p.m.
Library and Archives Canada
Room 156, 395 Wellington Street, Ottawa, ON

Time Subject Speaker
8:30 1. Meet and greet
(30 minutes)
All
9:00 2. Introductions
(10 minutes)
All
9:10 3. Welcome and opening remarks
(20 minutes)
The Honourable
Diane Lebouthillier
9:30 4. Opening remarks
(15 minutes)
Colin Campbell
9:45 5. Terms of reference
(5 minutes)
For approval: Seeking Committee approval to adopt the Terms of Reference as discussed during the May 6, 2016 teleconference.
Colin Campbell
9:50 6. Update from the Assistant Commissioner, International, Large Business and Investigations Branch
(30 minutes)
Ted Gallivan
10:20 7. Break
(20 minutes)
 
10:40 8. Voluntary Disclosures Program
Presentation (30 minutes)

Questions & Answers (35 minutes)
Joanne Heidgerken
11:45 9. Break
(75 minutes)
 
13:00 10. Voluntary Disclosures Program - roundtable discussion
(60 minutes)
Colin Campbell/All
14:00 11. Criminal Investigations Program
Presentation (30 minutes)

Questions and Answers (30 minutes)
Johanne Charbonneau/
Stéphane Bonin
15:00 12. Break
(15 minutes)
 
15:15 13. Forward work agenda/logistics
(30 minutes)
All
15:45 14. Roundtable
(35 minutes)
All
16:20 15. Closing remarks
(10 minutes)
Colin Campbell
16:30 16. Adjournment  
Report a problem or mistake on this page
Please select all that apply:

Thank you for your help!

You will not receive a reply. For enquiries, contact us.

Date modified: