Offshore Compliance Advisory Committee – Agenda – August 3, 2016

Wednesday August 3, 2016
9:00 a.m. - 4:30 p.m.
Yellow Room, Alt Hotel - Toronto Airport
6080 Viscount Rd, Mississauga, ON

Time Subject Speaker
9:00 1. Welcome and opening remarks
(5 minutes)
Colin Campbell
9:05 2. Minutes of June 15, 2016 meeting - item for approval
(5 minutes)
Colin Campbell
9:10 3. OECD report (August 2015) on Voluntary Disclosure Programmes
(30 minutes)
Colin Campbell/All
9:40 4. Revenu Québec's VDP
(20 minutes)
Colin Campbell/All
10:00 5. Issues related to clarity of the policy
(30 minutes)
Colin Campbell/All
10:30 6. Break
(15 minutes)
 
10:45 7. Issues related to eligibility
(60 minutes)
Colin Campbell/All
11:45 8. Issues related to relief, appeal rights and the collection of taxes
(45 minutes)
Colin Campbell/All
12:30 9. Break
(60 minutes)
 
13:30 10. Impact of other initiatives (eg. EFTs, CRS, nudge letters) on VDP approach
(60 minutes)
Colin Campbell/All
14:30 11. Other issues arising from Lanthier memorandum
(30 minutes)
Colin Campbell/All
15:00 12. Break
(15 minutes)
 
15:15 13. VDP recommendations - next steps
(45 minutes)
Colin Campbell/All
16:00 14. Future topics and date of next meeting
(25 minutes)
Colin Campbell/All
16:25 15. Closing remarks
(5 minutes)
Colin Campbell
Report a problem or mistake on this page
Please select all that apply:

Thank you for your help!

You will not receive a reply. For enquiries, contact us.

Date modified: